pondělí 23. dubna 2012

Spolupráce Ellen DeGeneres a JCPenney zasažena anti-homosexuální skupinou (20. 1. 2012)

Zdroj: Huffington Post

Nová práce Ellen DeGeneres jako mluvčí JCPenney je jen jednou z částí nového plánu na změnu společnosti, ale ne všichni jsou touto volbou nadšení.
Ellen Degeneres

"Stránka "OneMillionMoms.com", část "Americké asociace pro rodinu, nyní požaduje, aby byla DeGeneres nahrazena, protože je lesba," informují "Towleroad" a další média.

"Vtipné, že si JCPenney myslí, že najmutím otevřeně homosexuální mluvčí zlepší své obchody, když většina zákazníků pochází z tradičních rodin," napsala na své stránky skupina. "DeGeneres není tou pravou reprezentantkou toho typu rodin, která v těchto obchodech nakupuje. Většina zákazníků JCPenney bude uražena a nikdy více tam už nebude nakupovat. Malé procento zákazníků, které se pokoušejí uspokojit, jim nevyrovná jejich ztráty z prodeje."

Tvrzení skupiny zahrnovalo: "Naskočením na pro-homosexuální alegorický vůz se JCPenney snaží o rozšíření svého trhu působnosti, ale na konci ztratí zákazníky vyznávající tradiční hodnoty, jenž byli obchodu po několik let věrni."

Zajímavé je to, že komentáře na facebookové stránce skupiny ukazují to, že ne všichni jsou ohledně nové role DeGeneres rozrušeni. "Jistěže nesouhlasím s životním stylem Ellen," napsal jeden uživatel. "Nicméně nepřestanu v JCPenney nakupovat, jen protože je mluvčí. To je hloupé."

Další napsal: "To, že je lesba, je jen součástí její osoby. Její komedie není urážlivá, ale přesto Vás přivede k slzám (smíchu). Je štědrá a je skromná, jak ve svém oblékání, tak chování. Neskrývá to, kdo doopravdy je. Jestli jsou toto zvláštnosti, kvůli kterým musíte být souzen záporně, je se mnou konec."

Ředitel firmy, bývalí vedoucí společnosti Apple, Ron Johnson vysvětlil proč si DeGeneres vybrali. "Myslím, že Ellen je někdo, komu všichni věříme. Je roztomilá, sympatická, upřímná a zábavná, a v hloubi duše ji věříme," řekl. Zatím se jak Johnson, tak ostatní reprezentanti firmy k protestům nevyjádřili.

Zatímco DeGeneres, která pracovala v Louisianské pobočce JCPenney v 70tých letech, oznámila, že je nadšená z návratu. "Mají neuvěřitelnou vizi do budoucnosti, a kompletně se znovu přetvářejí, aby se stali nejoblíbenějším obchodem Ameriky. A to nejdůležitější je, že opět dostanu zaměstnaneckou slevu. Vítejte, nové polštáře!"

Žádné komentáře:

Okomentovat