pondělí 23. dubna 2012

Milióny matek se šíleně mílí ohledně Ellen

Zdroj : http://www.nypost.com

Vyberte si kartu, jakoukoliv kartu. Ani tak nezáleží na tom jakou. Všechny jsou divoké a všechny jsou bláznivé.

Před týdnem skupina nazvaná One Million Mom (milonové maminky) zastánkyně tradičních rodinných hodnot a základních slušností – bya jsem vychována k tomu mít oboje – kontaktovala JCPenney, aby odvolali souhlas se smlouvou s Ellen DeGeneres, protože je lesbička.

„Vtipné je, že si JCPenney myslí, že najmutí otevřeně homosexuálního mluvčí pomůže jejich businessu, když většina z jejích zákazníků pochází z tradičních rodin,“ nadávají na své webové stránce. Znamená to, že organizace by neměla problém s DeGeneres, kdyby nebyla tak otevřená a místo toho mlčela?

Lepší otázkou je : Viděla některá z těchto organizací Elleninu denní TV show? Nebo to alespoň sledovali za zavřenými dveřmi, zataženými závěsy, když nikdo nebyl kolem?

Ellen je vším, co by si mohl člověk bojující za decentnost v TV přát. Je to zábavné – ona je extrémně vtipná. Je to jasné – její humor nezachází za hranice, nepoužívá laciné vtípky a nikomu nenadává – a neustále se snaží demonstrovat tradiční americkou laskavost a velkorysost.

Kolik Tv show s podobným zaměřením tohle může říct? Ellen je dokonalou volbou k reprezentaci tradičních amerických hodnot nakupujících (nenechte si ujít tradiční půlnoční „úprk“ na díkuvzdání), JCPenney a duchovního vůdce Milionových matek, také s iniciály J.C. Ať Degeneres stráví věčnost v nebi či pekle, můžeme doufat, že odpovědi se nám ještě roky nedostane. Ale přes všechno, na co si Milionové maminky stěžují, a chtějí zastavit Ellen – to jistě není to, co by moje tradiční nakupující americká máma a slušná advokátka udělala. I když by se účastnila tradičního pálení čarodějnic, po někom tak dobrém by jistě nešla.

Dva v jednom týdnu – Milionové maminky požadují odstranění DeGeneres, a dvou firem - Suzuki Motors a Radio Shack – se kterými má co dočinění známí rapper 50 cent.

Jak správně řekl, on není rapper, on je gangsterský rapper, který dělá to o čem rappuje. Má bohatou kriminální historii – drogy, zbraně, útoky, postřelení – jeho misogyní (proti ženám) texty písní jdou ruku v ruce s propagací násilí, nenávisti, vulgárních sloganů - což je samozřejmě výzvou pro ostatní rappery, kteří chtějí jeho hranici ještě překročit.

Žádné komentáře:

Okomentovat