pátek 27. dubna 2012

Ellen DeGeneres urguje Brada Pitta a Angelinu Jolie k svatbě (21. 3. 2012)

Zdroj: GossipCop

"Gay ikona Ellen DeGeneres urguje Brada Pitta a Angelinu Jolie, aby změnili svůj slib nevzít se dokud nebude stejnopohlavní manželství legálním," informoval "the National Enquirer".

Média sdělila, " Populární moderátorka se se svou manželkou Portiou de Rossi setkala s Bradem v New Orleans a poradily mu, aby si vzal svou partnerku Angelinu, se kterou je již 7 let, a učinil tak své děti šťastnými."

DeGeneres mu prý při dramatickém setkání 9. března řekla, "Lidi, můžete se k sobě připoutat A PŘESTO dál bojovat za rovnoprávnost."

Nejmenovaný přítel vysvětlil Enquireru, že slova DeGeneres "odstranila Bradovi z ramen těžké břemeno. Nyní cítí, že se on a Angelina mohou posunout dál se svými plány na svatbu."

Tady je však to, co se doopravdy stalo.

Bulvár, zahrnujíc "the National Enquirer", blázní z nedostatku informací ohledně svatby Brada a Angeliny, a tak přichází v zoufalství s příběhy jako je tento.

K tomuto domnělému požehnání nikdy nedošlo. Zdroj z okolí DeGeneres označil příběh za směšný.

Jak jsme několikrát informovali, Pitt a Jolie se možná rozhodnou vzít v budoucnosti, ale v tuto chvíli nemají žádné svatební plány, a DeGeneres není klíčem k tomu, aby se to stalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat