pátek 19. srpna 2011

Tisíce fanoušků z Bostonu zdravilo Ellen (10.8.2011)

Zdroj The Boston Channel

Tisíce fanoušků čekaly u Quincy Market ve středu, aby alespoň letmo zahlédly populární moderátorku a herečku Ellen DeGeneres, která je v Bostonu, aby propagovala nový čas její show na kanálu Channel 5 a aby natočila promo videa.

Umělkyně se zúčastnila prohlídky města na kachní lodi, když odjížděla od centra Prudential a mířila k ulici Boylston, minula the Boston Common, the Statehouse a radnici města Boston předtím než dorazila k hale Faneuil, kde byla pozdravena majorem Thomasem Meninem a fanoušky plných radosti.

DeGeneres, doplněná její manželkou, herečkou Portiou de Rossi, začala v ten den ještě před prohlídkou na kachní lodi natáčet videa v Moakley Federal Courthouse s kotvami Newscenter 5 Eden Hardingem a Heather Unruh.

De Rossi si udělala čas na to, aby pohovořila s Elleninými fanoušky a zapózovala s nimi na fotkách. Okolo 50 federálních pracovníků přišlo dolů během pauzy na oběd, aby vidělo točení videí.

Fanoušci DeGeneres se začaly shromažďovat již dříve v tento den u Quincy Marketu, aby ji pozdravily, a dav byl také u Faneuil Hall, spousta z fanoušků měla cedule. Jedna skupina prozradila, že spala v autech v nedaleké garáži, aby tak měla šanci vidět hvězdu denní televize.

"Potřebovali jsme získat dobré místo. Nechtěli jsme být za celým davem," řekl jeden fanoušek.

"Nemyslím si, že bude tancovat, ale pokud bude, budu tancovat s ní," řekl další.

Menivo dal DeGeneres provolání a ona mu pověděla, že Boston je nyní jedním z jejích nejoblíbenějších měst. Řekla, že plánuje podporovat Red Sox a Patriots a pogratulovala Bruins k jejich vítězství Stanley Cupu.

Bývalá porotkyně Amerického Idolu předvedla jeden z jejich improvizovaných tanců při propagaci The Ellen Show.

Pořad DeGeneres se začne vysílat v novém čase 22. září.

Žádné komentáře:

Okomentovat