úterý 23. srpna 2011

Portia de Rossi se oblékla jako Marilyn Monroe, aby zazpívala Ellen Vše nejlepší (26.1.2011)

Zdroj Daily Mail

Best present: Portia De Rossi dressed as Marilyn Monroe to sing happy birthday to her wife Ellen DeGeneres on her show
Ellen DeGeneres dostala narozeninové překvapení při oslavě 53. narozenin.

Manželka Portia de Rossi předvedla pro Ellen DeGeneres umělecké provedení "Happy Birthday", zatímco byla oblečená jako Marilyn Monroe.

37-letá hvězda Ally McBeal si oblékla blonďatou paruku a bílé šaty pro předtočený segment, který byl potom ukázán Ellen v jejím denním pořadu.

Best present: Portia De Rossi dressed as Marilyn Monroe to sing happy birthday to her wife Ellen DeGeneres on her showNejlepší dárek: Portia de Rossi oblečená jako Marilyn Monroe zazpívala "Happy Birthday" své ženě Ellen DeGeneres v jejím dnešním pořadu.

Bylo to jedno z mnoha překvapení pro populární moderátorku.

Ellen byla zachycena nepřipravená poté, co se Hollywoodské hvězdy Julia Roberts a Colin Farrell zastavily, aby ji pomohli s oslavou.

Hvězda Jíst, Meditovat, Milovat ohromila moderátorku, když přišla na scénu s řetízkem, který pro ni měla jako dárek.

Birthday girl: Ellen DeGeneres is joined on stage by some surprise guests including Julia Roberts and Colin FarrellOslavenkyně: Ellen DeGeneres je doplněna na scéně hosty, kteří byly překvapením, zahrnující Julii Roberts a Colina Farrella.

Farrell přivezl extravagantní dort a srdečný dárek - triko s fotografií, kde si dávají pusu.

Narozeninová epizoda, která byla poprvé za osm let držena v tajnosti před oslavenkyní, začala představením popové hvězdy Pink.

Velmi těhotná pěvkyně, která je také dobrou kamarádkou hvězdy, ji pomohla s zahajujícím monologem, předtím než ji zazpívala osobní píseň.


Party performer: Ellen gets a gift in the form of a pregnant Pink who sings her a songNarozeninový umělec: Ellen dostává dárek od těhotné Pink ve formě písně. Oblečená v krátkých černých šatech a v ohromných podpatcích vypadala Pink odpočatě a šťastně, jak ukazovala její rostoucí břicho. Ellen seděla opodál a sledovala ji s obrovským úsměvem a úžasem.

Ellen také navštívila hvězda Karate Kid Jayden Smith a výstřední choreograf Double Dream Hands, John Jacobson.

Žádné komentáře:

Okomentovat