úterý 23. srpna 2011

Herečka de Rossi je nyní paní DeGeneres (26.9.2010)

Zdroj InternetBits

Portia de Rossi je nyní Portia Lee James DeGeneres. Herečka legálně přijala příjmení své ženy moderátorky Ellen DeGeneres.

Portia de Rossi
Ve čtvrtek soud v Los Angeles uznal Portiinu žádost o přijmutí jména její ženy při slyšení za zavřenými dveřmi, kterého se nezúčastnily.

Pravé jméno herečky narozené v Austrálii je Amanda Lee Rogers, ale změnila si jej na Portia de Rossi, když začala poprvé pracovat jako modelka. Je známa pro své role v televizních seriálech jako Arrested Development, Better off Ted a Ally McBeal.


37letá herečka potkala Ellen DeGeneres (52) v roce 2004 a vzaly se v srpnu 2008 v jejich domě v Beverly Hills. To se stalo, když bylo v platnosti uzavírání homosexuálních sňatků v Kalifornii.

Pět měsíců po svatbě řekla de Rossi magazínu People: "Je to legální, a je to opravdové, takže je tu ten druh formality, který to uvádí v platnost."

Zprvu podepsala žádost o přijetí příjmení DeGeneres minulý březen předtím než oficiálně podala odvolání k soudu v Los Angeles v srpnu.

Navzdory jejich šestiletému vztahu, Ellen prozradila, že nemají žádné plány ohledně založení rodiny.

Ellen řekla: "Nemyslím, že budeme mít děti. Máme zvířata, a milujeme je. A, víte, právě jsme tety. Její bratr a jeho žena mají právě holčičku, která je měsíc stará, a je sranda být součástí toho všeho."

Dodala: "Je to prostě velká zodpovědnost, a nevím jestli to je něco, co chceme. Jsme šťastně vdané bez dětí."

Žádné komentáře:

Okomentovat